TCL’den Çocuklara Özel Karne Hediyesi Önerileri

2023 – 2024 eğitim ve öğretim yılı sona ererken ebeveynler de çocuklarını mutlu etmek için karne hediyesi arayışına başladı. Uygun fiyatlı premium akıllı deneyimlerin öncüsü TCL’in MOVETIME MT46X akıllı çocuk saati, NXTPAPER 11 ve TAB 7 L tabletleri ile çocuğunuza teknolojik bir ürün hediye edebilirsiniz. Bu hediye sayesinde çocuğunuzun hem eğlenmesini hem de öğrenmesini sağlayabilirsiniz.

TCL MOVETIME MT46X’te, çocukları dünyayı keşfederken ebeveynlerinin endişelerini ortadan kaldıran hassas konum takibi, gelişmiş kamera, büyük ekran ve yüksek pil kapasitesi gibi birçok özellik bulunuyor. Güvenli bölge coğrafi sınırlaması sayesinde ebeveynlerin belirlediği alanın dışına çıkmaları durumunda cihaz ebeveynlerin telefonlarına bir uyarı gönderiyor. Nano SIM kartı destekleyen saatte, 4.5G sesli ve video aramalar yapılabiliyor. Böylece ebeveynler çocuklarıyla anında iletişim kurabiliyor. Saatin dâhilî HD kamerası ile çocuklar her anını kaydedip paylaşabiliyor. Ayrıca bu saat sayesinde çocukların adımları, kalorileri ve katettikleri mesafe ölçülebiliyor.

Eşsiz göz koruması sunan NXTPAPER 2.0 teknolojisi ile desteklenen TCL NXTPAPER 11 sayesinde ise çocuğunuz 500 nit’e varan parlaklıkla en aydınlık güneşli bir günde dahi kristal netliğinde görsel bir keyif yaşayabilecek. Yazılım ve donanımdaki yenilikler sayesinde TCL NXTPAPER 2.0, orijinalinden yüzde 150’ye kadar daha parlak ekranlar sunuyor. Bu parlaklık, TÜV mavi ışık azaltma seviyeleri ile sağlanırken ekranlardaki görüntülerde gerçekçi renkler ve derin kontrast korunuyor. Ayrıca, entegre ışık sensörü renk sıcaklığını otomatik olarak ayarlayarak uzun süreli kullanımda gözleri daha fazla koruyor.  Bu tabletin ayrı olarak satılan T-pen kalemi de çocuğunuzun not alırken veya çizim yaparken kâğıt ve kalem kullanıyormuş gibi gerçekçi ve pürüzsüz deneyim yaşamasını sağlayacak.

TCL TAB 7 L model inanılmaz derecede kompakt bir form faktörü ve hafif gövdeye sahip olup 245 g ağırlığında ve 9,15 mm inceliğinde. Bu da onu çocuğunuz için ideal bir cihaz haline getiriyor. 2.580 mAh pil ile sadece 5 saatte şarj olan bu tablet sayesinde çocuğunuz ister film izlesin ister oyun oynasın veya ödevlerini yapsın, gün boyunca ihtiyaç duyduğu güce fazlasıyla sahip olacak. Dayanıklılık, güvenilirlik ve kararlılık açısından dikkat çeken bu ürün, çocuğunuzun da beğeninizi kazanacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx