Palworld’ün PlayStation Sürümü Yakında Gelebilir

PocketPair’in popüler hayatta kalma oyunu Palworld, Ocak ayı PC ve Xbox platformları için piyasaya sürülmüştü. Bu durum PlayStation sahiplerini tabii ki üzdü. Şimdi ise Palworld’ün sonunda PlayStation’a da gelebileceğine dair ilk sinyal geldi.

PocketPair’in küresel topluluk yöneticisi, X’teki bir gönderide “Palworld” kelimesinin her iki yanına yeşil, siyah ve beyaz renkli kalpler koydu ve sonraki satırda ise mavi renkli bir kalp de ekledi.

Oyunun hayranları internette yeşil kalbin Xbox’ı, siyah renkli versiyonun Steam veya belki de Steam Deck taşınabilir oyun bilgisayarını, beyaz rengin ise PC’yi simgelediği yorumunu yaptı. Mavi renkli kalbin ise kuruluşundan bu yana ana rengi olarak maviyi kullanan PlayStation platformunu temsil ettiğine inanılıyor.

X gönderisindeki bu spekülasyon doğruysa oyunun Microsoft’un Xbox platformuna özel olan süresinin sonuna gelindiği anlamına geliyor. Tabii ki oyunun Microsoft’a büyük fayda sağladığını söyleyebiliriz. Palworld kısa sürede Xbox Game Pass tarihindeki en büyük üçüncü taraf lansmanı oldu. Şubat ayında, oyunun çıkışından bir ay sonra PocketPair, Palworld’ün 10 milyonu Xbox konsollarında olmak üzere 25 milyon oyuncuya sahip olduğunu açıkladı.

PocketPair kısa süre önce Xbox Insider Programı aracılığıyla Palworld’ün Xbox sürümü için özel sunucuları test etmeye başladı. 27 Haziran’da oyun için ilk büyük ücretsiz içerik güncellemesi de sunulacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx