İyi Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu: “Türkiye’yi İnşa Etmek İçin Milletimizle Paylaştığımız Şu Tarihi Sloganı Bir Kez Daha Hatırlatmak İstiyoruz.

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, 14 Mayıs seçimleri öncesi; “Yeniden büyük Türkiye’yi inşa etmek için milletimizle paylaştığımız şu tarihi sloganı bir kez daha hatırlatmak istiyoruz. ‘Bir oy Kemal’e, bir oy Meral’e’. Yani cumhurbaşkanlığında Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na, parlamentoda ise İYİ Parti’ye basacağınız her mühür hakça bir paylaşımın, insanca bir yaşamın işaret fişeğidir. ve bu iradenin tecellisi, uzlaşma ve istişarenin, ortak yarar ve ortak aklın hayata geçirilmesi demektir. Denge ve denetimin yeniden devlette kök salması demektir” açıklaması yaptı.

İYİ Parti Sözcüsü ve Ankara Milletvekili adayı Kürşad Zorlu, yarın düzenlenecek seçimler öncesinde İYİ Parti Genel Merkezi’nde basın toplantısı düzenledi. Muhalefette yapacağı son basın toplantısı olduğunu belirten Zorlu, şunları söyledi:

“14 Mayıs’ta Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceğini ve evlatlarımızın yarınlarını hep birlikte belirleyeceğiz. Bu sebeple Sayın Genel Başkanımız ve İYİ Parti ailemiz adına vatanımızın dört bir yanında, hiçbir ayrım gözetmeksizin her bir vatandaşımıza, şu tarihi çağrımızı yapmak istiyoruz.

21 yıllık AKP iktidarıyla birlikte bugün artık ülkemiz hızla bir karanlığa, ayrışmaya ve derin bir yoksulluğa sürükleniyor. Genci yaşlısı, kadını erkeği, köylüsü kentlisi, işçisi, esnafı, memuru, çiftçisi ve daha nice kesimler giderek derinleşen hayat pahalılığı sarmalıyla mücadele ediyor. Bu tahribatın sorumlusu olan AKP iktidarı, 12 yıl önce milletimize sunduğu 2023 hedeflerinin hiçbirine ulaşamadığı gibi 24 Haziran 2018 seçimlerindeki taahhütlerini de gerçekleştirememiştir.

Aldıkları ideolojik, akıldışı karar ve politikalarla milletimiz dünyada en yüksek enflasyona sahip ülkelerden birinde yaşamak zorunda bırakılmıştır. Büyük vaatlerle getirdikleri ucube yönetim sistemi devletin kurumlarının içini boşaltmış ve gece yarısı kararnameleri ile tek bir kişinin insafına bırakılmıştır.

Partili Cumhurbaşkanlığı ve saray gölgesi ile her yere sirayet eden torpil, kayırmacılık ve partizanlık, en başta gençlerimiz olmak üzere geniş kesimlerin hak ve hukukunu gasp etmiştir. Liyakatsiz kadrolar, 3-5 maaşlı torpilli danışmanlar, halinden memnun bir grup azınlık dışında Türk milletinin yarınları, ekmeği/aşı adeta ipotek altına alınmıştır.

“ARTIK ÜLKEMİZ İÇİN TAŞINAMAZ BU DURUM, HEM VATANDAŞLARIMIZIN ALIN TERİNİ VE GELİRİNİ ÇALMAKTA HEM DE DEMOGRAFİK GELECEĞİMİZ TEHDİT ALTINA GİRMEKTEDİR”

Köksüz, plansız ve günü birlik keyfi kararlarla topraklarımız bir hendek ülke haline gelmiş ve 9 milyonu aşan sığınmacı nüfusuyla doldurulmuştur. Ne yazık ki bu bir başarısızlıktan da öte yozlaşmanın bedelidir. Artık ülkemiz için taşınamaz bu durum, hem vatandaşlarımızın alın terini ve gelirini çalmakta hem de demografik geleceğimiz tehdit altına girmektedir. Dış politikada ise zikzaklar, tutarsızlıklar ve çalkantılarla dolu bir iktidar birikintisi Türk Devletinin itibarını geriye götürmüştür. Maalesef ülkemiz bu konuda da her geçen gün daha fazla savrulmaktadır.

“DENGE VE DENETİM GİBİ KRİTİK BİR UNSURUN DEVRE DIŞI BIRAKILDIĞI BİR ALANA TAŞINMIŞTIR”

Türk demokrasisi, milletimizin bedeller ödediği büyük sınavlardan geçerek ve parlamenter demokrasinin işleyişi ile bugünlere gelmiştir. Ancak son dönemde özellikle uygulamaya konulan yeni yönetim sistemi tek bir kişinin her şeyi belirlediği, denge ve denetim gibi kritik bir unsurun devre dışı bırakıldığı bir alana taşınmıştır. Mevcut yönetim sisteminin ülkemize açtığı ağır tahribatın sorumluları şimdi de milletimizin gözünün içine baka baka getirdikleri sistemi tevil etme çabasına girmişlerdir.

“DÜN AKŞAM CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ‘YÜZDE 50 ARTI BİR OY ORANIYLA SEÇİLEBİLME KURALINDAN GERİ DÖNÜLMESİNİ İSTEDİĞİNİ’ BİR TELEVİZYON YAYININDA KAMUOYUMUZLA PAYLAŞMIŞTIR”

Öyle ki dün akşam Cumhurbaşkanı Erdoğan ‘yüzde 50 artı bir oy oranıyla seçilebilme kuralından geri dönülmesini istediğini’ bir televizyon yayınında kamuoyumuzla paylaşmıştır. Bu aslında 2018’de uygulamaya konulan sistemin de artık tükenmiş olduğunun bir ispatıdır. Hatırlamak gerekir ki Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener daha 22 Ocak 2020 tarihinde Sayın Erdoğan’ın sistem değişikliğine gitmek isteyeceğini ifade etmişti. Pek çok konuda haklı çıktığımız gibi Genel Başkanımızın ve İYİ Parti kadrolarının bu sistemin gelmemesi için uzun yıllardır verdiği mücadele ve öngörüsü de tarihin haklı sayfalarına yazılmıştır.

“AKP YETKİLİLERİ 14 MAYIS’TA YAPILACAK SEÇİMLERE ‘DARBE GİRİŞİMİ’ DEMEKLE YETİNMEMİŞ SON OLARAK BİZZAT DEVLETİN EN TEPESİ TARAFINDAN TÜRK MİLLETİNİN İRADESİ SİNDİRİLMEK İSTENMİŞTİR”

Bununla birlikte ne yazık ki son dönemde siyasi iktidarın devamı adına insanımızın özgürlük alanı bir korku iklimine sıkıştırılmak istenmiştir. İnsanların siyasi tercihleri ve oy verme iradeleri korku ve baskı anlayışı ile geriye götürülmek istenmektedir. Kısa bir süre önce AKP yetkilileri 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlere ‘darbe girişimi’ demekle yetinmemiş son olarak bizzat devletin en tepesi tarafından Türk milletinin iradesi sindirilmek istenmiştir. Düşünün ki böyle bir süreç karşısında ana muhalefet partisi lideri ve cumhurbaşkanı adayı suikast ihbarlarıyla ve çelik yelek giyerek miting meydanında milletimizle buluşmak zorunda kalmıştır.

Sürdürülen bu zehirli kutuplaşma diliyle birlikte yarın gerçekleşecek seçimlere yönelik bir takım provokasyon iddiaları ve hatta olası sonuçları tanımama yönündeki iddia ve eğilimler, milletimizin gözleri önünde cereyan etmektedir. Buradan İYİ parti olarak uyarıyoruz, kimse bu tarz demokrasi dışı ve milli iradeyi hedef alacak yaklaşım ve girişimlere tevessül etmesin.

“HÜKÜMETLER GEÇİCİ TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ İSE BAKİDİR VE ORTAK GELECEĞİMİZİN TEMİNATIDIR”

Yarın sandıktan kim çıkarsa çıksın neticenin, milletimizin iradesi olarak her türlü siyasi mülahazanın üzerinde olacağının altını çizmek istiyoruz. Çünkü Türkiye Cumhuriyeti devleti, binlerce yıllık devlet geleneği ile askeri, polisi ve tüm güvenlik birimleriyle millet-devlet bütünleşmesinin yegane örneğidir. Hükümetler geçici Türkiye Cumhuriyeti devleti ise bakidir ve ortak geleceğimizin teminatıdır. Hepimize düşen görev ve sorumluluk bu vazgeçilmez uyumu korumak ve kollamaktır.

“İLK TURDA KENETLENEREK 13.CUMHURBAŞKANINI BELİRLEYECEKTİR”

Temenni ediyoruz ki 14 Mayıs’ta, bu vatan için çalışan tüm güvenlik birimlerimizle, kamu bürokrasimizle ve onların devleti esas alan vakur duruşlarıyla birlikte milletimize yakışır bir olgunlukla bu seçimleri tamamlayacağız. Unutmayalım ki 15 Mayıs sabahı hepimiz bu aziz vatanın ve şanlı bayrağımızın altında birlikte yaşamayı sürdüreceğiz. Bu tespit ve düşüncelerle inancımız odur ki vatandaşlarımız ülkemizin içerisine sokulduğu bu karanlık tabloyu hemen ve kesin bir şekilde silip atmak için ilk turda bakın altını çizerek bir kez daha söylüyoruz ilk turda kenetlenerek 13.Cumhurbaşkanı’nı belirleyecektir.

İşte bu vahim gidişat karşısında 14 Mayıs tarihi milletimizin son çıkışı olacaktır. Biz İYİ Parti olarak bu tarihi süreçte milletimizin sesi, Türkiye’mizin emniyet sigortasıyız. Nasıl dün kazanmanın yolunu inşa etmeyi başarmışsak Türkiye’nin çıkış yolunu da sizlerle buluşturma kararlılığındayız.

“BU VESİLEYLE MİLLETİMİZE SÖZ VERİYORUZ”

Bizim iktidarımızda tüm terör örgütlerine karşı tam ve kesintisiz bir mücadele sürdürülecek, terörle iltisaklı hiçbir yapılanma devlet sisteminde yer bulamayacaktır. Ortak paydamız ve birleştirici gücümüz olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı kutlu yolda Cumhuriyet’in kazanımlarına ne pahasına olursa olsun sahip çıkılacaktır.

“DEVLETE KÜMELENMİŞ YOLSUZLUK ÇETELERİNİ SİLİP ATACAĞIZ”

İYİ Parti iktidarında hukukun üstünlüğü tesis edilecek, siyaset ve saray baskısı yargıdan söküp atılacaktır. ve elbette Türk yargısının kararları keyfilikten çıkarılarak her şeyin üzerinde olacaktır. ve söz veriyoruz paylaşımda da adaleti sağlayacağız. Yoksullaşan, okula aç giden çocuklar değil, üreterek büyüyen ve zenginliği adil paylaşan müreffeh bir Türkiye’yi sizlerle buluşturacağız. Devlete kümelenmiş yolsuzluk çetelerini silip atacağız. En geç 2 yıl içinde tüm sığınmacılar ülkesine dönecek ve Türk milletinin önüne konulan bu hendek siyaseti tarihe gömülecektir.

“BİZ DEVLETTE SÜREKLİLİĞİ VE CİDDİYETİ HER ANLAMDA YAŞATACAĞIZ”

Irak’ta, Suriye’de, Mavi Vatan’da, KKTC’de, Karabağ’daki hak ve menfaatlerimizden, savunma sanayindeki birikimlerimizden zerre geri adım atılmayacak, aksine bu saha siyaset üstü bir anlayışla ülkemizin vatansever ve liyakatli tüm kadrolarına açılarak bir seferberliğe dönüşecektir.

İYİ Parti olarak milletimize taahhüdümüzdür; iktidarımızda, sosyal yardımların ve sosyal devlet anlayışının merkez üssü olacağız. Vatandaşlarımızın bugüne kadar aldığı sosyal yardımların çok daha fazlası çok daha etkili bir şekilde ülke sathına yayılacaktır. Kutuplaşmaya, kavga ve düşmanlık diline izin vermeyeceğiz ve güzel ülkemizde sevgiyi barışı ve huzuru hakim kılacağız.

Bugüne kadar bir kadın siyasetçi ve bir anne olarak birçok engele, haksızlık ve iftiralara maruz kalan Sayın Meral Akşener’in tüm kadınlarımıza sözü şudur ki; doğusuyla batısıyla, kuzeyiyle güneyiyle kadınlarımız hak ettikleri yaşama kavuşacak, gençlerimiz ise özgür ve müreffeh bir Türkiye’ye uyanacak.

“TÜRKİYE’Yİ İNŞA ETMEK İÇİN MİLLETİMİZLE PAYLAŞTIĞIMIZ ŞU TARİHİ SLOGANI BİR KEZ DAHA HATIRLATMAK İSTİYORUZ. ‘BİR OY KEMAL’E, BİR OY MERAL’E'”

O halde yeniden büyük Türkiye’yi inşa etmek için milletimizle paylaştığımız şu tarihi sloganı bir kez daha hatırlatmak istiyoruz. ‘Bir oy Kemal’e, bir Oy Meral’e..’ Yani Cumhurbaşkanlığında Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na, parlamentoda ise İYİ Parti’ye basacağınız her mühür hakça bir paylaşımın, insanca bir yaşamın işaret fişeğidir. ve bu iradenin tecellisi, uzlaşma ve istişarenin, ortak yarar ve ortak aklın hayata geçirilmesi demektir. Denge ve denetimin yeniden devlette kök salması demektir.”

Aziz milletimiz bize güvenin…Türkiye’nin ana gücü ve milletinin sesi Meral Akşener’e güvenin… İYİ Parti, 14 Mayıs’ın şafağında Türk milletinin ve Türkiye Cumhuriyeti’nin sarsılmaz güvencesi olacaktır.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Asyabahis
bahsegel giriş
bahsegel giriş
betmarlo giriş
casibom giriş
jojobet
lidyabet giriş
lidyabet
betmoon
betnano
asyabahis
bahigo
bahigo
bahigo
bahiscom
bahiscom
belugabahis
belugabahis
betcup
betpark
betroad
bets10
bettilt
betvole
casibom
casinomaxi
casinoper
cratosslot
dinamobet
dinamobet
dinamobet
goldenbahis
grandpashabet
holiganbet
hovardabet
imajbet
interbahis
jojobet
limanbet
limanbet
makrobet
mariobet
mariobet
mariobet
matbet
meritking
mobilbahis
mostbet
nakitbahis
ngsbahis
ngsbahis
ngsbahis
onwin
onwin
onwin
onwin
paribahis
paribahis
paribahis
perabet
perabet
perabet
piabet
pinup
pulibet
redwin
1xbet
sahabet
sekabet
setrabet
slotbar
superbahis
timebet
tipobet
tipobet
tumbet
vdcasino
vevobahis
Abdulla62630105
asyabahis
betcup
betorspin
betpark
betpark
betpas
betpas
betper
betper
betsat
betvole
casinovale
dinamobet
dumanbet
elexbet
elitbahis
extrabet
extrabet
favoribahis
gobahis
goldenbahis
gorabet
hilbet
hilbet
ikimisli
ikimisli
interbahis
jasminbet
klasbahis
klasbahis
kordonbet
kralbet
kralbet
ligobet
limanbet
limanbet
mariobet
markajbet
marsbahis giriş
matadorbet
matadorbet
meritking
milanobet
milanobet
milosbet
milosbet
mostbet
mostbet
mrbahis
mrbahis
neyine
noktabet
norabahis
oleybet
onbahis
orisbet
xslot
superbetin
tarafbet giriş
tulipbet giriş
padisahbet
padişahbet
palacebet
palacebet
perabet
perabet
pinup
pokerbeta
polobet
polobet
pusulabet
pusulabet
redwin
redwin giriş
vdcasino
venüsbet
grandpashabet
supertotobet giriş
tipobet giriş
vdcasino giriş
betcup giriş
sekabet giriş
romabet
romabet
sahabet
savoybet
savoybet
savoybetting
tipobet
tulipbet
pendik escort
Kadıköy Escort
avcılar escort
esenyurt escort
bahçeşehir escort
beylikdüzü escort
bakırköy escort
halkalı escort
şirinevler escort
şişli escort
istanbul escort
esenyurt escort
avcılar escort
tarafbet
betist giriş
showbet
xslot giriş
favorislot
barn festival
pragmatic slot oyunları
radissonbet
egt oyna
betmarlo
floating dragon oyna
bonus hunt" rel="dofollow">bonus hunt">bonus hunt
aresbet
tombala oyna
wild wild riches oyna
betibom
dog house megaways
diyarbet
diyarbet
diyarbet
diyarbet
wild west gold oyna
markaj giriş
trwin giriş
altıncasino
diyarbet
diyarbet
diyarbet
diyarbet
diyarbet
diyarbet
diyarbet
sugar rush oyna
hiperwin
sweet bonanza oyna
diyarbet
diyarbet
mrbahis
favorislot
markaj giriş
trwin
big bass bonanza oyna
gates of olympus oyna
egt oyna
favorislot
markaj giriş
trwin
betingo
bahisbudur
casi pol
casipol giriş
casipol giriş
casipol
casipol
romabet
mrbahis
casipol şikayetvar
casipol giriş
casipol twitter
casipol şikayet
casipol
casipol güncel giriş
casipol güncel
casipol giriş
casipol girişi