Dansözlü kutlama istifa getirmişti… Alemci başkan geri döndü

Gamze İşler

İzmir’de 2022 yılının son günlerinde ortaya çıkan eski AKP Torbalı ilçe başkanı Selman Günaydın’ın ofisinde dansöz oynatarak alem yapıldığı video sosyal medyaya düşmüş gündemi sarsmıştı.

Ofisinde dansöz oynatan Selman Günaydın İlçe Başkanlığı görevinden istifa etmek zorunda kalmıştı.

Sosyal medya hesabından istifa açıklaması yapan Selman Günaydın açıklamada, “Büyük bir onurla yürüttüğüm AK Parti Torbalı İlçe Başkanlığı görevinden, bugün itibariyle ayrıldığımı değerli hemşehrilerimize ve kamuoyuna bildirmek istiyorum” ifadelerini kullanmıştı.

SAHAYA İNDİ

AKP‘de İlçe Başkanlığı görevi ofiste dansöz oynattığı için istifa ile sonlanan Selman Günaydın aktif siyasete geri dönerek 2024 yerel seçimler için AKP’den Torbalı belediye başkanlığı aday adaylığı için başvuru yaptığı ve Torbalı’da sahaya inip çalışmaya başladığı ifade edildi.

DANSÖZ OYNATMIŞTI

İzmir AKP İl Başkanlığı ve Genel Merkez’in yerel seçimler için İzmir özelinde farklı bir çalışma yürüttüğü ifade edilirken ofisinde dansöz oynatarak gündeme gelen eski İlçe başkanı için Belediye başkalığı görevi verilecek mi bilinmez.

AKP İzmir kulisleri Torbalı belediye Başkanı aday adayı olan Selman Günaydın’ın bu girişiminden sonra videoyu tekrar hatırlatarak gözden kaçtığı ifade edilen bir detayı konuşmaya başladı.

2022 yılında ortaya çıkan ve İzmir’de AKP İl Binasını hareketlendiren ofiste dansöz oynatma videosunda Selman Günaydın’ın yanında bir AKP’li ismin daha olduğu ve videonun sonuna doğru dansöze para takan kişinin Feyim Özçelik olduğu iddia ediliyor. AKP’li isimler video görüntülerinde Özçelik’in olmasına rağmen hiç isminin o günlerde geçmediğini ve parti içerisindeki görevlerine devam ettiğini iddia ettiler.

Değişen yönetimle birlikte Feyim Özçelik İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı’nın yeni yönetiminde yer aldı.

Özçelik AKP İzmir İl Başkanlığında Mali İşlerden sorumlu İl Başkan yardımcılığı görevine getirildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx